MILLITALLI / Mirkka Lehtonen
Suonsilmäntie 170, 03100 Nummela
p. 0400 366 956
e-mail: millitalli(at)gmail.com
Facebook
Instagram

Puhelimitse tavoitat meidät parhaiten aukioloaikojen ULKOPUOLELLA, viikolla parhaiten puolenpäivän tienoilla (noin klo 10-14) ja viikonloppuisin iltaisin, sillä ratsastustuntien aikaan olemme kiireisimpiä.

Tekstiviesteihin en valitettavasti ehdi vastailla! Ilmoitusluonteiset asiat voit toki laittaa viestillä. Myöskään sähköpostilla ei kannata laittaa kovin kiireellisiä asioita, enkä päällekkäiset ilmoittautumiset välttääkseni ota tunti- ja leirivarauksia vastaan sähköpostitse.

Mirkan puhelin on kaiken aikaa päällä, mutta verkossa esiintyy hetkellisiä katveita. Yritä siis kärsivällisesti uudestaan.


Millitalli avoinna
tiistaista perjantaihin klo 17-21
lauantaisin klo 10-16
sunnuntaisin ja maanantaisin vain erikseen sovittaessa

Kesäajan (viikot 23-32) ja juhlapyhien poikkeuksia aukioloajoissa (lomat ym.) voit tiedustella puhelimitse.Juhlapyhistä, lomista ja muista syistä johtuvista muutoksista ratsastustuntien ajankohtiin, sekä muista tallin asioista, tiedotamme pääsääntöisesti keskustelufoorumillamme osoitteessa millis.palstani.com. Myös tallin ilmoitustaulua ja satulahuoneen tarinatallipäivyriä kannattaa seurata.

Talli on paitsi hevostemme, myös meidän kotimme. Kysythän siis AINA ETUKÄTEEN sopiiko jos aiot tulla meille aukioloaikojen ulkopuolella, vaikka tulisitkin vain katsomaan hevosia ja paikkaa.


Millitalli sijaitsee Vihdin Nummelan Myllylammella. Helsinki-Turku ja Hanko-Hyvinkää –teiden risteyksen kohdalta, 110-tieltä, lähtee Suonsilmäntie, joka päättyy pihaamme. Kartta alla.

Bussilla tullessa pysäkin nimi on Lohjanharju. Osa vakivuoroista ja pikavuoro (express ei pysähdy Turun ja Helsingin välillä) kulkee Turuntietä ja pysähtyy aivan Suonsilmäntien kohdalla. Kävelymatkaa bussipysäkeiltä on tallille n. 1,5 km. Kartassa pysäkit on merkitty B.

25-tien kautta kulkevilla busseilla kannattaa jäädä pois yhtä pysäkkiä ennen Lohjanharjua, tästä kohdasta tulee (karttaan piirretty) oikopolku Suonsilmäntielle, siitä matkaa tallille noin kilometri. Jos et huomaa jäädä tässä pois voit jäädä pois Lohjanharjulla jolloin pysäkki on Myllylammen uimarannan edessä, josta pääsee alikulkutunnelia pitkin Suonsilmäntielle tai 25-tiellä ylhäällä harjun päällä josta tulee sillan kupeesta oikopolku alas Turuntielle.

Aja varovasti ja hitaasti Suonsilmäntiellä, eli viimeiset 1,5 km! Tiellä liikkuu hevosia, lapsia, työkoneita jne.

Kun tulet maneesiin, huutele tai vaikkapa laulele tullessasi, jo ladolta saakka. Silloin hevoset eivät säikähdä yhtäkkistä ilmestymistäsi. 

Älä tuo koiraasi meille äläkä ota sitä ulos autosta ennen kuin olet kysynyt Mirkalta luvan. Omat koiramme ovat pihassa vapaana, eivätkä automaattisesti hyväksy vieraita koiria reviirilleen. Hevoset voivat säikähtää niille outoja koiria ja aiheuttaa vaaratilanteita.

Millitalli pidättää oikeuden muuttaa ja muokata hintojaan sekä sopimusehtojaan.