Millitalli t-paitoja. Paljon eri värejä ja kokoja. Hinta 10 €.

Luomuheinää myytävänä pyöröpaaleissa, kysy lisää.

TARJOUSTEN PERUSTEELLA MYYTÄVIÄ:

Todella kaunis ja suloinen aasitamma Millin Åsa s. -15. Kimo muutamalla mustalla pilkulla. Hyväluonteisista vanhemmista. Hp 2000 € / sis. alv. / tarjous.

2015 syntynyt pienhevosori Millin Ånnenpekka. Punarautias, läsi, kaksi sukkaa. Kaunis, hyvällä tavalla herkkä, ja hyväluonteisista, tosi sievistä ja toimivista käyttövanhemmista. Hp. 2900,- / tarjoa rohkeasti!

2016 syntynyt pienhevosori Millin Älynväläys. Punaruunikko. Rohkea ja ihmisrakas. Todella toimivasta käyttösuvusta, meillä nähtävänä paljon sukulaisia, mm. täysisoveli. Hp. 2500,- / tarjoa rohkeasti!

2016 syntynyt pienhevosori Millin Äidinrinssi. Liinakko, läsi (ja ehkä vielä sukatkin tulee taakse). Ryhdikäs, hyvärakenteinen varsa. Liikkuu tahdikkaasti, ilmavasti ja puhtaasti. Vanhemmilla hyvä hyppykapasiteetti. Hp. 3000,- / tarjoa rohkeasti!

Hienoista, hyväluonteisista käyttövanhemmista oleva rautias suomenhevosorivarsa Millin Yön Yllätys, synt. -13. I. Millin Usvainen, e. Sharlotta. Molemmat vanhemmat hieman alle 160 cm. Ykä on selväpäinen ja järkevä, kuten molemmat vanhempansakin. Herkkä ja kuuliainen ihmisen kaveri. Laajat, matkaa voittavat liikkeet, ryhdikäs, pitkä kaula, hieno muhkea takaosa. Kaikin puolin hieno ja tasapainoinen varsa, vanhempansakin ovat erittäin fiksuja ja kivoja heppoja. Tästä saa nöyrän ja uskollisen ihmisen kaverin, potentiaalia varmasti monenlaiseen harrastamiseen ja kisaamiseen.

Huippusukuinen lupaava tumma voikko minishettisorivarsa Milli’s You Got It eli Juuso. Synt. -13 I. huippusukuinen Oldvicarge Rock Me Amadeus, e. Uget v. Bromisehet, (luokkavoittoja ja I palkintoja näyttelyissä). Paras tulos rotunsa paras reserve Vermossa kesällä -14. Jopa miniksi tosi pienikokoinen. Liikkuu kevyesti ja on pienestä koostaan huolimatta erittäin nopea. Ui kuin kala vedessä itseään monta kertaa isompien suomenhevosorien laumassa, ei kaiva verta nenästään, mutta ei ole reppanakaan. Kiltti ja herkkä käsitellä; toimii lastenkin kanssa, myös agilityssä. Pysyy hyvin aidoissa, ja tottunut matkustamaan. Kauniit silmät ja pikkuruiset korvat; oikea pikku hurmuri.

2014 syntynyt shettisori Milli’s Zephyr, ryhdikäs, hienorunkoinen, laadukas, kevyesti liikkuva ja nopea. Hyvä presence. Erittäin hyväsukuinen. Eloisa kaveri, jolla pilkettä silmäkulmassa. Kapasiteetikkaan oloinen. Joko paremmaksi harraste- tai kisaruunaksi käyttöön ja näyttöön tai jopa jalostusoriksikin.

TARJOUSTEN PERUSTEELLA MYYNTIIN TULOSSA MYÖS YKSI TAI KAKSI NÄISTÄ KOLMESTA HIENOSTA ORISTA, kunhan olen saanut haluamani tammajälkeläiset meille näistä. Koska tykkään näistä kaikista hyvin paljon, enkä osaa itse päättää kenestä luopuisin, niin se / ne näistä myydään, jolle sopiva koti löytyy. Nämä voidaan myydä tai luovuttaa ylläpitoon tulevaan kotiinsa jo nytkin, jos voin käyttää näitä vielä astutuksiin. Astuvat ongelmitta tamman kanssa vapaana laitumella tai tarhassa. Joko jalostuskäyttöön, tai paremmiksi kisa- ja harrasteruuniksi.

Kantakirjaori Millin Nokinen (Nipsu) -02, hurmuri ja herrasmies, joka ei esittelyjä kaipaa, toimii hyvin ja on helppo ihan kaikessa. Lisätietoja sen omalla sivulla ja astutussivulla.

Millin Velmupöly (Welmupöly) s. -11, Pölykkeen viimeisiä ikäluokkia ja lupaava jälkeläinen, sukunsa puolesta vaikkapa jalostuksesta kiinnostuneellekin. Emänä mm. valtakunnallisen poninäyttelyn Vuoden Voittaja Vuohimäen Silmu. Welmu on hyvärakenteinen ja -tyyppinen näyttävä hopearuunikko. Luonteeltaan herkkä, kiltti ja nopeareaktioinen. Tiinehdyttänyt viime kesänä kaksi vanhaa ongelmatiinehtyjää.

Millin Usvainen, 2009 syntynyt Murron Valolainen (e. Pendoliina, josta jalostusori ja kisaava, näyttelyssä menestynyt ruuna, ei Vilkki). Usvalla on hyvät liikkeet ja se kulkee hyvässä ryhdissä. Toimiva, mukava ja helppo ratsu niin koulussa, esteillä kuin maastossakin. Luonteeltaan Usva on rohkea ja erityisen selväpäinen ja järkevä, väriltään kaunis liinakko.

Kannattaa jättää tarjouksia näistä, hyvä koti ja kullekin hevoselle juuri sen oikean ihmisen löytäminen on meille tärkeää. Näitä ei myydä hätäiseen pois, ja jos hyviä koteja ei löydy, ei myydä ollenkaan. Ainoa syy myyntiin on, että meillä ei ole tarpeeksi käyttöä kaikille hevosillemme nyt kun omat kasvattimme ovat kasvaneet käyttöikäisiksi. Kaikki varsamme on teetetty sitä silmällä pitäen, että jos tulee tamma, niin se jää meille jatkamaan omia tammalinjojamme. Orimme ovat aivan ihania rakkaita hurmureita, mutta en halua jättää niitä opetusruuniksi, koska sitten omat tammalinjamme katkeavat siihen, kun määräänsä enempää hevosia ei voi pitää.

Kaikki hevosemme (myös orit) ovat sosiaalisia ja kilttejä ja tulevat toimeen muiden hevosten kanssa.

Lisää kuvia löydät tallin Facebook-sivuilta.

Emme vastaa tekstiviestitiedusteluihin, yhteydenotot soittaen (tai sähköpostitse), kiitos!